Kafta i tomatsauce

Kafta i tomatsauce
Sidst ændret:
Onsdag den 7. april, 2021 - 10:20
Beskrivelse

Lækre kaftas (krydret oksekød) serveret med tomatsauce, kartofler og tomater.

Kafta stammer fra det libanesiske køkken.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
35 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Kødfarsen)
1 Løg (hakket)
1 fed Hvidløg (presset)
2 spsk Rasp
1 Æg
  Persille (1 håndfuld, hakket)
1 spsk Tomatpure
1 spsk 7 krydderier
1 spsk Salt
  Opskriftsgruppe (Tomatsauce)
2 spsk Tomatpure
500 ml Vand
  Opskriftsgruppe (Derudover)
Vejledning

 

Bland alt i kødfarsen sammen og form dem til flade frikadeller.

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Steg dem kort på en pande eller kog kartoflerne kort. Skær tomater i skiver. Kom det hele i fadet som på billedet skiftevis.

Kom tingene til tomatsauce på en pande med lidt olie og tilsæt vandet. Kog det lidt og hæld det over fadet så det dækker op til lidt over halvdelen.

Kom det hele i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter almindelig ovn.

Velbekomme

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Sociale medier