fbpx ✅KÆMPE hindbær marengs | opskrifter | GastroFun.dk

KÆMPE hindbær marengs

KÆMPE hindbær marengs
Underrubrik
Hindbær himlen
Sidst ændret:
Onsdag den 9. september, 2020 - 09:01
Beskrivelse

KÆMPE hindbær marengs!

Måske den bedste sommerlige snack🌸

Passer perfekt til en kop eftermiddagskaffe eller med en isdessert.

Sværhedsgrad
Udbytte
9 stk.
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Hviletid
1 time
Tid i alt
2 timer, 20 minutter
Ingredienser
3 Pasteuserede æggehvider (svarende til 2 bægre)
2 1⁄4 dl Sukker
1⁄2 Citron (kun saften)
2 spsk Vand
Vejledning

Klargør 2 bradepander med bagepapir og tænd ovnen på 150 grader (varmluft).

Varm hvider, sukker og citronsaft i en skål, der kan gå henover vandbad til 60-65 grader (pas på det ikke bliver for varmt).

Når massen er 60-65 grader tages den af varmen og piskes med en elpisker til en helt fast masse.

Bland det frysetørrede hindbær med vand i en skål.

Vend den udblødte hindbær, med en dejskraber i faste marengs masse, så der dannes en marmoreret effekt af hindbær.

Placer marengsen i store skefulde på bagepapiret.

Skru ovnen ned på 100 grader (varmluft) og sæt marengsene direkte ind i ovnen.

Bag dem i 1 time, dernæst slukkes ovnen med marengsene og lad dem stå yderligere 1 time.

Noter

Tip! Alle former for frysetørrede bær kan bruges, samt lakrids- og kakaopulver. 

Kilde

Følg os på Instagram her.

Læs også
Italiensk marengs
Opskrift
Anette
Schweizisk marengs
Opskrift
Anne Mette Autzen
Marengs
Opskrift
Anette
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier