Jægerbøf i fad
Saftige hakkebøffer af okse svøbt i bacon og stegt færdige i en sublim svampe-fløde sauce.
I aften bliver retten serveret med halve bagte kartofler og dampede bønner.
Jægerbøf
Form farsen til bøffer.
En slice bacon vikles om bøffen
Krydr bøfferne med salt og peber og brun dem godt af i smør og læg dem i et fad.
Sauce
Svits rødløg, hvidløg, bacon strimler, champignon og svampe af.
Tilsæt rødvin og fond.
Giv god varme og lad det koge lidt ind.
Tilføj fløden og kog til det tykner en anelse.
Smag til med salt og peber.
Færdiggørelse
Hæld saucen over bøfferne og smid fadet i oven ved 200° i cirka 20 minutter.
Server med ovnbagte kartofler - bønner eller en rustik salat.
Velbekomme
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.