Jægerbøf i fad

Jægerbøf i fad
Sidst ændret:
Mandag den 4. januar, 2021 - 09:51
Beskrivelse

Saftige hakkebøffer af okse svøbt i bacon og stegt færdige i en sublim svampe-fløde sauce.

I aften bliver retten serveret med halve bagte kartofler og dampede bønner.

Jægerbøf i fad

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Jægerbøf)
1 pk Hakket Oksekød (8-12 %)
1 pk Bacon (i skiver)
  Smør (til stegningen)
  Opskriftsgruppe (Sauce)
1 Rødløg (hakket)
1 fed Hvidløg (hakket)
  Bacon (resten af ovenstående pakke skal slices i strimler)
1 pk Tørrede svampe (Karl Johan - udblødes i 20 min i lunkent vand. Skæres derefter i strimler)
1⁄2 pk Champignon (i skiver)
3⁄4 dl Rødvin
1⁄2 dl Kalvefond
Vejledning

Jægerbøf

Form farsen til bøffer.

En slice bacon vikles om bøffen

Krydr bøfferne med salt og peber og brun dem godt af i smør og læg dem i et fad.

 

Sauce

Svits rødløg, hvidløg, bacon strimler, champignon og svampe af.

Tilsæt rødvin og fond.

Giv god varme og lad det koge lidt ind.

Tilføj fløden og kog til det tykner en anelse.

Smag til med salt og peber.

 

Færdiggørelse

Hæld saucen over bøfferne og smid fadet i oven ved 200° i cirka 20 minutter.

Server med ovnbagte kartofler - bønner eller en rustik salat.

Velbekomme

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier