Hvide Asparges Sous Vide

Lækre friske hvide asparges, der tilberedes til perfekt ved hjælp af sous vide teknikken.
Man skal skrælle den hvide asparges, for at få en god oplevelse. Den skal skrælles hele vejen rundt, lige som hvis man skræller en kartoffel. Der må ikke være helligdage, så man får trevler i munden.
Den nemmeste måde at skrælle dem på er, at man holder fast ved hovedet og skræller ned mod bunden af sit asparges. Hovedet skal ikke skrælles, og når man knækker den nederste del af roden, må der ikke hænge fibre ved. Hvis der gør, skal der skrælles mere af.
Drys herefter dine asparges med en smule salt og sukker på hver side og vakuumpak dem.
Tilbered dem i sous vide/vandbad i 30 minutter ved 85 grader og de er klar til servering.
De hvide asparges smager fantastisk på denne måde, da de ikke mister noget smag til kogevandet. Derudover bliver væsken inde i dine asparges.
De hvide asparges passer godt til et Stjerneskud eller sammen med Sauce Mousseline eller Beurre Noisette.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.
Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?
• Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
• Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
• Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:
