fbpx Hvid chokolademousse 🍫 | uden æg 🥚 | opskrift på GastroFun.dk

Hvid chokolademousse

Hvid chokolade mousse
Sidst ændret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:54
Beskrivelse

Chokolademousse med kun 2 ingredienser og mikroovnen som din bedste ven. Nemt, lækkert og hurtigt. 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
4 timer
Tid i alt
4 timer, 30 minutter
Ingredienser
3 1⁄2 dl Piskefløde (Stuetemperatur )
Vejledning

Smelt den hvide chokolade i mikrobølgeovnen i 40-60 sekunder og rør i chokoladen indtil alle klumper er rørt ud.

Lad chokoladen køle af imens den stuetempereret piskefløde piskes til en let flødeskum, pas på ikke at overpiske fløde, da den ellers vil virke skilt.

Kom 1/3 del af flødeskummet op i den smeltede chokolade og rør det godt sammen, så flødeskummen og chokoladen får samme temperatur.

Vend nu resten af flødeskummen sammen med chokoladen forsigtig, så den forbliver luftig.

Kom moussen op i servering glas og sæt den på køl i minimum 2-4 timer, så den kan sætte sig.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier