fbpx Hvid chokolade espuma | opskrifter | GastroFun.dk

Hvid chokolade espuma

Hvid chokolade espuma (c)molekymi.dk
Sidst ændret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:53
Beskrivelse

Hvid chokoladeespuma passer perfekt til sensommerens friske, søde bær.

Denne dessert er lækker, frisk og enkel, og den er en perfekt afslutning ovenpå en tung middag, hvor appetitten ikke er til en tung kage.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
2 timer
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
2 timer, 5 minutter
Ingredienser
24 g Instant gel (eller 3 blade husblas)
1 1⁄2 dl Piskefløde
1 1⁄2 dl Sødmælk
15 g Sukker
100 g Hvid chokolade (grofthakket)
Vejledning

Kom fløde, mælk og sukker i en gryde og kog det op.  

Tag gryden af varmen og rør instant gel og den hakkede hvide chokolade i. Rør i blandingen, så chokoladen smelter.

Når blandingen og rørt jævn og glat, tilsættes æggeblommerne.

Rør til blandingen er helt glat og hæld den på en sifonflaske.

Sæt flasken på køl, til den er helt kold.

Tag flasken ud af køleskaber cirka 1 time inden servering.

Tilsæt 1-2 patroner og ryst den godt.

Sprøjt espumaen ud over din favorit sensommerdessert.

Noter

Bruger du husblas, skal den udblødes i koldt vand i cirka 30 minutter før brug.

Tilsæt husblas efter, du har tilsat æggeblommerne, når blandingen ikke er for varm.

Source
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier