fbpx ✅Hvid brownie | opskrifter | GastroFun.dk

Hvid brownie

Hvid brownie
Sidst ændret:
Torsdag den 1. oktober, 2020 - 09:53
Beskrivelse

Så ligger opskriften på den vanvittige lækre White Brownie med kanelæbler ~ paranødder og saltet karamel dip klar til jer.

White brownie er lavet på hvid chokolade - smør og brun farin. Dette mix smager så skønt af noter fra karamel.

Æblerne er vendt i kanel og vanilje og drysses over dejen sammen med de lækre paranødder.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Hviletid
30 minutter
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (White Brownie)
2 Æg
1 1⁄2 dl Brun farin
2 1⁄4 dl Mel
1 tsk Bagepulver
75 g Smør
1 Æble (stort og skåret i tern)
1⁄2 tsk Vaniljesukker (mikses med kanel - så æblerne vendes i)
1 tsk Kanel (mikses med vaniljesukker - så æblerne vendes i)
  Paranødder (en håndfuld - groft hakket)
  Opskriftsgruppe (Karamel)
1 dl Sukker
15 g Smør
1 dl Fløde
1⁄2 tsk Flagesalt
Vejledning

Hvid brownie

Pisk æg - farin og vaniljesukker lyst og luftigt.

Smelt smør og hvis chokolade og kom blandingen i æggemassen.

Tilsæt mel og bagepulver.

Hæld dejen i en lille bradepande eller metal rund tærteform.

Fordel æblerne og nødder over og bag i ca. 20-25 minutter ved 180°.

Lad kage køl lidt af inden den serveres med karamel dip.

 

Karamel

Smelt sukker på en pande ved middelhøj varme og kom smørret ved, når det er smeltet.

Hæld fløden og salt på og kog ca. 2-3 minutter til den når rette konsistens.

Hvid brownie

Hvid brownie

Hvid brownie

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Sociale medier