fbpx ✅Hjemmelavet Ragusa🍫chokolade | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet Ragusa chokolade

Hjemmelavet Ragusa chokolade
Sidst ændret:
Mandag den 12. oktober, 2020 - 10:17
Beskrivelse

Lækker hjemmelavet Ragusa.

Har du også en sød tand? Det har jeg og nogle gange skal man give sig selv lov.

Jeg har længe tænkt over at jeg gerne ville lave ragusa selv, derfor har jeg forsøgt mig og jeg syntes resultatet er blevet så godt.

Dem som har smagt dem har rost dem i høje toner og min kæreste har allerede lagt patent på resten.

De her lækre Ragusa er perfekt vis man vil have lidt sødt til kaffen.

Flere har efterspurgt opskriften og derfor skal i selvfølgelig ikke snydes for den, den kommer her:

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
25 minutter
Hviletid
2 timer
Tid i alt
3 timer, 25 minutter
Ingredienser
450 g Nougat
125 g Honning
300 g nødder
300 g Chokolade (kan være op til 400 gram)
Vejledning

Hasselnødderne kommes på en bageplade og ristes i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter.

Herefter fjernes det meste af skallerne.

Chokoladen smeltes nu og halvdelen smøres i bunden af en form (24×18 cm), med bagepapir under.

Det sættes nu på køl.

Nougaten sælges over vandbad, hvorefter det blandes med hasselnødder og honning.

Blandingen kommes nu på "chokoladebunden".

Det kommes på køl i cirka 1 time, hvorefter resten af chokoladen kommes på toppen.

Kom det hele i køleskabet til det er fuldstændigt stift og skær det herefter ud i ønskede størrelser.

Hvis det smuldrer når der skæres i det, så lad det stå på køkkenbordet lidt inden du skærer i det.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier