fbpx Hindbærroulade | opskrifter | GastroFun.dk

Hindbærroulade

Hindbærroulade
Underrubrik
Verdens nemmeste og lækreste roulade
Beskrivelse

En helt igennem klassiker, som altid hitter her hjemme, på terrassen på en varm sommerdag.

Hvor gang vi laver den, bliver mine barndomsminder vækket til live igen. Sommer, sol og mine små bare fødder i græsset

Udbytte
1 Stk
Foreberedelsestid
45 minutter
Tilberedelsestid
7 minutter
Tid i alt
52 minutter
Ingredienser
3 dl Hindbærmarmelade (Gerne hjemmelavet)
120 g Sukker
3 Æg
120 g Hvedemel
1 tsk Bagepulver
1 dl Sukker (Til senere )
Vejledning

Pisk sukker og æg sammen luftig og hvid æggesnaps. 

Sigt mel og bagepulver ned i æggesnapsen og vend det forsigtig sammen med en ensartet dej.

Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir og fordel dejen, så hele pladen er dækket.

Bag rouladedejen i 5-7 minutter ved 225 grader varmluft

Tag den færdigbagte og let gyldne bund ud af ovnen.

Find et nyt stykke bagepapir, og drys cirka 1 deciliter sukker ud på papiret, inden den varme roulade dej vendes over på det sukkerdryssede bagepapir.

Fjern forsigtig det øverste stykke bagepapir og lad rouladedejen køller af, i små 5 minutter.

Fordel hindbærmarmeladen i et mellemtyndt lag over hele rouladebunden, inden bunden rulles op til fin og lækker roulade.

Placer den flotte roulade, på et fad og serverden med lidt flødeskum, friske hindbær eller noget helt andet.

 

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier