Havrejulekugler

Havrejulekugler
Sidst ændret:
Søndag den 22. november, 2020 - 09:49
Beskrivelse

Jeg elsker at være i køkkenet og bage. Især når min 5 årige søn Dirch er med, så er det bare der man ved at det hele giver mening.

Op til jul bager vi selvfølgelig endnu mere end vi plejer og her har vi sammen fundet en god juleudgave af havregrynskugler.


Se en teaser til vores video hvor vi laver havregrynskugler her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.

Sværhedsgrad
Udbytte
35 stk.
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
12 minutter
Tid i alt
14 minutter
Ingredienser
180 g Havregryn
30 g Kakao (mere for mørkere smag)
10 g Vaniljesukker (evt. hjemmelavet vaniljeessens)
1 tsk Kanel (strøget)
1 tsk Kardemomme (strøget)
1 tsk Stødt ingefær (strøget)
25 g Mørk chokolade (revet)
1⁄2 Klementin (saft og skal)
130 g Smør (blødt)
  Kokosmel (til at rulle dem i)
Vejledning

1.    Bland havregryn, flormelis, kakao, vanilje, krydderier, mørk chokolade og revet klementinskal i en skål.

2.    Skær smør i tern og kom det i skålen.

3.    Tilsæt klementin saft og rør det hele sammen (det kan godt være, du bliver nødt til at stille hænderne i det for at få samlet massen).

4.    Tril massen til små kugler og vend dem i kokosmel.

5.    Stil dem på køl til de skal nydes.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier