Havregrynskugler med rom

Havregrynskugler - kun for voksne! ;-)
Havregrynskugler hører enhver jul til, og der skal selvfølgelig både være den gode, "stærke" slags til de voksne og de mere børnevenlige af slagsen.
I den her udgave har jeg brugt en rigtig god, mørk rom - så de er altså ikke særligt børnevenlige! Man kan jo altid undlade rom, hvis man gerne vil tilgodese både store og små - eller man kan bare lave to forskellige varianter.
Denne gang forsøgte jeg mig med fire forskellige slags krymmel. De tre var super gode, mens både min mand og jeg ikke var så vilde med de frysetørrede bær. Det er jo en smagssag, så måske de lige er noget for dig :-)
Se en teaser til vores video hvor vi laver havregrynskugler her:
I GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.
Jeg lavede denne opskrift i en skål og piskede med en el-pisker. Jeg tænker dog man sagtens kunne bruge en røremaskine til den.
Alle ingredienserne (undtagen rom og krymmel) blev blendet sammen til en ensartet masse.
Herefter blev den smagt til med rom. Nøjes med 1 spsk. hvis du "bare" ønsker lidt dybde og du kan sagtens gå op i 3 spsk., hvis du ønsker den mere sprittet.
Rul dem alle sammen til kugler - jeg fik cirka 30 stk. ud af opskriften.
Tril dem herefter i dit ønskede krymmel - jeg brugte 4 forskellige udgaver.
Jeg fandt opskriften i Spisbedre nr. 12 - december 2019.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.