Hasselback gulerødder
Er du til gulerødder i ovnen? YES DET ER LÆKKERT!!!
Hasselback gulerødder med hvidløgssmør og flagesalt.
Hvis du til gulerødder, er hasselback gulerødder en smagfuld og lækker måde at tilberede dem på.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skræl eller skrub gulerødderne og skær dem i den ønskede størrelse.
Lav riller på hele den ene side af gulerødder.
Jeg bruger et spækbræt som målekant, så alle rillerne får samme dybde.
Kom alle gulerødderne på risten beklædt med bagepapir.
Smelt smørret og put fintrevet hvidløg i.
Pensl gulerødderne med hvidløgssmørret og drys med flagesalt.
Sæt dem ind i den forvarmet ovn i 45-60 minutter, alt efter størrelse.
Drys evt. med lidt frisk timian, basilikum eller rosmarin inden servering, kan fint undlades men smager skønt.
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.