Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce
I aften står den på kursus for mig, så aftensmaden sku være nem og kunne passe sig selv, mens mormor hygger om drengene.... ☺️ De her hakkebøffer i fad er lynstegt på panden, hvorefter den lækreste paprikaflødesovs er bikset sammen på 10 minutter og resten af tilberedningen foregår i ovnen - helt perfekt til en dag som i dag - eller til enhver anden kølig efterårsdag, hvor hyggelig og smagfuld simremad ligger i højsædet.. 😊
Jeg har serveret bøfferne med ovnstegte rosmarinkartofler og en lynhurtig rucola salat.
Der findes mange varianter af denne ret, jeg har taget lidt hist og her og mikset med mit eget præg og tryllet den opskrift frem, jeg syns er allerskønnest 🤗
Tilføj evt chili til sovsen, hvis du vil ha mere bid i og er du ikk til ovnkartofler, så server med kartoffelmos 😊
Fad-hakkebøffer i paprika/flødesovs
Hakkebøffer i fad
Tænd ovnen på 200 grader.
Form 4 bøffer og krydr med salt og peber.
Lynsteg dem i lidt smør ved høj varme, så de lige får en brun, sprød stegeskorpe.
Put dem i et fad.
Steg baconen på samme pande til den er lysebrun.
Tilsæt skalotteløg, hvidløg, champignoner, peberfrugt og forårsløg og svits med sammen men baconen 3-4 minutter.
Tilsæt mel, tomatpuré, paprika, timian, fløde, mælk og vand og rør godt til sovsen tykner.
Vend persillen i og lad simre et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Hæld sovsen over bøfferne i fadet og tilbered i ovnen ca. 30 min.
Rosmarinkartofler
Skyl kartoflerne og skær dem i både.
Put dem i et fad og hæld olie over.
Drys med salt og rosmarin og vend rundt.
Tilbered 30 min i ovn ved 200 grader.
Server med en grøn salat ☺️
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.