fbpx Grønkål chips | opskrifter | GastroFun.dk

Grønkål chips

Grønkål chips
Sidst ændret:
Onsdag den 19. februar, 2020 - 09:05
Beskrivelse

Grønkål kan blive til de lækreste grønkålschips, og de kan absolut tage trangen til almindelige kartoffelchips. Stegt grønkål er nemlig supersprødt!

Grønkål chips

Grønkålschips er et sundt og lækkert alternativ til "almindelige" chips, og så er de både hurtige og nemme at lave.

De er perfekte som snack eller som topping til en blød ret. Om vinteren kunne det være ovenpå en god simreret, og om sommeren kan det bruges ovenpå en simpel pastaret.

 

Gønkål chips opskrift

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
18 minutter
Tid i alt
23 minutter
Ingredienser
200 g Grønkål
1⁄2 dl Olie (smagsneutral)
  Salt
Vejledning
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

  2. Skyl grønkålen under rindende vand.

  3. Riv det i mindre stykker, med mindre du har købt snittet kål.

  4. Tør det godt af på et rent viskestykke.

  5. Kom olie og salt i en stor skål og rør det sammen.

  6. Kom kålen i og massér olien godt ind i det. 

  7. Placer det på en bagepapirsbeklædt bageplade og sæt det i ovnen.

  8. Lad dem stege sprøde. De skal cirka have 12 - 18 minutter. Vend dem efter cirka 8 minutter. Hold godt øje med kålen efter 10 minutter, for her kan det begynde med at gå hurtigt! Grønkålen skal blot tage lidt farve, så er de klar.

  9. Lad dem afkøle og servér.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Grønkål i ovn
Opskrift
Per Asmussen
Sprødt grønkål
Opskrift
Per Asmussen
Stegt grønkål
Opskrift
Susanne
Hvad skal man spise i januar?
Artikel
Redaktion