fbpx 🥩Grillet porterhouse steak med 🌶pimientos de padrón | opskrifter | GastroFun.dk

Grillet porterhouse steak med pimientos de padrĂłn

Grillet porterhouse steak med pimientos de padrĂłn
Beskrivelse

Krogmodnet/dry aged porterhouse bøf med padrón peber er en opskrift der bringer tankerne mod en solskinsferie i Spanien. 

De lækre pebre er fantastiske at grille og bliver klar i løbet af ingen tid – og så skal de nydes med et strejf salt på.

Men det er dog den krogmodnede porterhouse steak, der efter en tur i et DRY AGER kødmodningsskab, der løfter denne ret op til uanede højder.

Udbytte
4 personer
Foreberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
12 minutter
Tid i alt
42 minutter
Ingredienser
2 Porterhouse (Steaks/bøffer. Krogmodnet.)
  Peber (Fra kværn)
  Salt
400 g Peberfrugt (Pimientos de PadrĂłn)
  Olie (Smagsneutral)
Vejledning

1.    Tag bøfferne ud af køleskabet cirka 30 minutter før de skal grilles.

2.    Tænd grillen.

3.    Pensl bøfferne med en smule olie. 

4.    Placer de to bøffer på grillen.

5.    Her anbefales det at grille dem “medium”

6.    Cirka 3 minutter før de har den ønskede temperature, skal pimientos placers I en pande med en smule olie. 

7.    Placer panden på grillen. 

8.    Efter 3 minutter, så er dine pimientos færdige. 

9.    Skær din porterhouse bøf af benene, skær dem I tynde skiver og placer dem på tallerkenen sammen med pebrene. Husk at salte begge dele.

Source

Vi har opskriften fra kødmodningsskabsproducenten DRYAGER.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Modningsskabet DRY AGER® DX1000
Artikel
Per Asmussen