fbpx ✅Gratineret gedeost i fad🥗 | opskrifter | GastroFun.dk

Gratineret gedeost i fad

Gratineret gedeost i fad
Sidst ændret:
Mandag den 27. januar, 2020 - 11:26
Beskrivelse

Mit bud på en lækker, om dog lidt alternativ snack til nytår eller andre festlige lejligheder.

Den skiller måske vandene lidt på grund af gedeosten, men det er en god blanding af fedme, sprødhed og sødme.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Hviletid
5 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
  Gedeost (en rulle på cirka 7 cm i højden)
  Brød (2 håndfulde - revet i stykker)
1⁄2 Pærer (skåret i små stykker)
1 spsk Lys sirup
  Olie (en smule)
Vejledning

Olier brødstykkerne og læg dem i et fad med pærer og gedeosten som er skåret i mindre stykker og bland det sammen.

Smid det i ovnen på 200 grader celsius indtil brødet er blevet lidt sprødt og osten er begyndt at smelte.

Tag fadet ud og lad det hvile i et par minutter.

Dryp siruppen ud over retten, og anret med fignen, som er skåret ud i både og basilikum.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Godt nytårsmad
Artikel
Redaktion
Mad til parmiddag
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier