Glutenfri rugbrød med kerner

Det er svært at finde et lækkert kernerugbrød der er glutenfrit. Vores opskrift er super lækker og nemt at lave.
Start med at røre vand, loppefrøskaller, carob, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, knækkede- og hele bogkerner sammen. Brug gerne en røremaskine til det.
Lad dejen hvile i 30 minutter ved stuetemperatur og giv derefter dejen et par minutter på røremaskinen igen.
Tilsæt hirseflager, rismel, boghvedemel og groft salt og rør det igen igennem i et par minutter på røremaskinen.
Hæld massen i en 28 cm lang rugbrødsform der enten er beklædt med bagepapir eller smurt i olie.
Smør toppen af brødet med et tyndt lag olivenolie og bag det i 70 minutter ved 170 grader almindelig ovn.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.