fbpx ✅Fyldt svinemørbrad med basilikum og ost | opskrifter | GastroFun.dk

Fyldt svinemørbrad med basilikum og ost

Fyldt svinemørbrad med basilikum og ost
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. september, 2020 - 08:53
Beskrivelse

SVINEMØRBRAD MED BASILIKUM OG OST, YUMMY!

Vi får faktisk utrolig meget svinemørbrad herhjemme, nu jeg tænker mig om - det jo utrolig nemt, at tilberede så det bliver lækkert.

Mørbrad med fyld den klassiske servering af mørbrad herhjemme, hvor fyldet bliver skiftet ud med flere variationer.

Dette er en af mine favorit fyld, da mørbraden bliver smagfuld og saftig.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
1 Mozarella (frisk og smuldret)
  ost (1 håndfuld ementalla ost, revet)
5 tsk Basilkum (flydende)
2 pk Bacon
Vejledning

Afpuds mørbraden for sener og fedt, og skær en rille gennem midten af den.

Fyld rillen først med flydende basilikum, herefter smuldret mozzarella og top med revet emmentaler, vikl herefter hele mørbraden ind i bacon.

Kom den på grillen i 20 minutter (alternativt, put mørbraden i et ildfast fad og ind i ovnen i 20 minutter på 210 grader varmluft, til bacon er sprød).

Tilbehør: Salat.

Fyldt svinemørbrad med basilikum og ost

Fyldt svinemørbrad med basilikum og ost

Fyldt svinemørbrad med basilikum og ost

Fyldt svinemørbrad med basilikum og ost

Fyldt svinemørbrad med basilikum og ost

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Fyldt mørbrad
Opskrift
Anne Mette Autzen
Fyldt svinemørbrad i svøb
Opskrift
Anette
Fyldt svinemørbrad i svøb
Opskrift
Anette
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier