Frøsnappere

Frøsnappere
Sidst ændret:
Mandag den 28. december, 2020 - 12:06
Beskrivelse

En nem opskrift på frøsnappere i en anderledes udgave med pikantost. 

I opskriften bruges færdigkøbt butterdej, som er et nemt alternativ til den hjemmelavede af slagsen. 

Spis frøsnapperne som en snack eller til morgenmad/brunch. Du kan også servere dem som tilbehør til supper, hvor pikantosten vil passe særligt godt.  

Sværhedsgrad
Udbytte
10 stk.
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
1 pk Butterdej (færdigkøbt)
1 pk Smøreost (med pikantsmag)
1 Æg (til pensling)
Vejledning

Rul butterdejen ud i en stor firkant og smør pikantost ud over på 2/3 af dejen.

Vip den 1/3 af dejen, der ikke er dækket af ost,  ind over den øvrige dej.

Vip igen det første lag ind over de andre to. Der skal nu gerne være 3 lag.

Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken.

Pensl frøsnapperne med sammenpisket æg og drys sesamfrø og blå birkes over.

Pres firkanten lidt flad og skær den ud i strimler (cirka 3 cm. brede. og cirka 10 stk. i alt).

Lav et snit i strimlen næsten hele vejen op, men lad cirka 3 cm. forblive i enden.

Tag fat i hver ende af strimlen, og sno den. Sørg for at samle enderne igen, når dejen er snoet.

Læg frøsnapperne på en bageplade med bagepapir.

Bag dem ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier