Frøsnappere

En nem opskrift på frøsnappere i en anderledes udgave med pikantost.
I opskriften bruges færdigkøbt butterdej, som er et nemt alternativ til den hjemmelavede af slagsen.
Spis frøsnapperne som en snack eller til morgenmad/brunch. Du kan også servere dem som tilbehør til supper, hvor pikantosten vil passe særligt godt.
Rul butterdejen ud i en stor firkant og smør pikantost ud over på 2/3 af dejen.
Vip den 1/3 af dejen, der ikke er dækket af ost, ind over den øvrige dej.
Vip igen det første lag ind over de andre to. Der skal nu gerne være 3 lag.
Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken.
Pensl frøsnapperne med sammenpisket æg og drys sesamfrø og blå birkes over.
Pres firkanten lidt flad og skær den ud i strimler (cirka 3 cm. brede. og cirka 10 stk. i alt).
Lav et snit i strimlen næsten hele vejen op, men lad cirka 3 cm. forblive i enden.
Tag fat i hver ende af strimlen, og sno den. Sørg for at samle enderne igen, når dejen er snoet.
Læg frøsnapperne på en bageplade med bagepapir.
Bag dem ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.