Fiskepande

Fiskepande
Sidst ændret:
Onsdag den 3. april, 2019 - 11:03
Beskrivelse

En hurtig og lækker fiskeret med sej, rejer og masser af sprøde grøntsager.

Fiskepanden her er velegnet som en velsmagende, sund og hurtig ret på en travl hverdag. 

Retten kan varieres på mange måder (se mere i noter efter vejledningen).

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
250 g Mørksej
250 g Lyssej
100 g Rejer
1 fed Hvidløg
2 Porre (eller 4-5 forårsløg)
1⁄2 Broccoli
2 dl Fløde
2 spsk Balsamico (hvid)
2 spsk Honning (flydende)
  Krydderier (salt og peber)
  Olie (til stegning)
Vejledning

Tag sejfileterne ud af køleskabet 30 minutter før, du skal bruge dem.

Drys fisken med salt og lad dem ligge og trække ved stuetemperatur.

Skyl og aftør fisken - den er nu klar til brug.

Hak hvidløget fint.

Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

Skær porrer i tynde ringe eller forårsløg i mindre stykker.

Del broccoli i buketter. 

Varm en sauterpande op med olie.

Svits grøntsagerne - undtagen broccoli - i et par minutter.

Kom fløde, honning og balsamico på panden til grøntsagerne. Giv alt et hurtigt opkog.

Skær fisken i brede strimler og læg den over grøntsagerne i panden. 

Læg broccolien over fisken.

Smag til med salt og peber .

Kog videre i cirka 4 minutter.

Lige før, det er færdigt, lægges rejerne øverst.

Server retten direkte fra panden med kartofler eller brød som tilbehør.

Fiskepande

Noter

Fiskepanden kan varieres i det uendelige alt efter smag og køleskabets indhold. 

Prøv f.eks. med laks, asparges, blomkål, spidskål og rødløg. 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier