fbpx ūü¶ź‚úÖFiskepande | opskrifter | GastroFun.dk

Fiskepande

Fiskepande
Beskrivelse

En hurtig og l√¶kker fiskeret med sej, rejer og masser af spr√łde gr√łntsager.

Fiskepanden her er velegnet som en velsmagende, sund og hurtig ret på en travl hverdag. 

Retten kan varieres på mange måder (se mere i noter efter vejledningen).

Udbytte
4 Personer
Foreberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
250 g Lyssej
100 g Rejer
2 Porre (eller 4-5 for√•rsl√łg)
1⁄2 Broccoli
2 dl Fl√łde
2 spsk Balsamico (hvid)
2 spsk Honning (flydende)
  Krydderier (salt og peber)
  Olie (til stegning)
Vejledning

Tag sejfileterne ud af k√łleskabet 30 minutter f√łr, du skal bruge dem.

Drys fisken med salt og lad dem ligge og trække ved stuetemperatur.

Skyl og aft√łr fisken - den er nu klar til brug.

Hak¬†hvidl√łget fint.

Skr√¶l guler√łdderne og sk√¶r dem i stave.

Sk√¶r porrer i tynde ringe eller for√•rsl√łg i mindre stykker.

Del broccoli i buketter. 

Varm en sauterpande op med olie.

Svits gr√łntsagerne - undtagen broccoli - i et par minutter.

Kom fl√łde, honning og balsamico p√• panden¬†til¬†gr√łntsagerne. Giv alt et hurtigt¬†opkog.

Sk√¶r fisken i brede strimler og l√¶g den over gr√łntsagerne i¬†panden.¬†

Læg broccolien over fisken.

Smag til med salt og peber .

Kog videre i cirka 4 minutter.

Lige f√łr, det er f√¶rdigt, l√¶gges rejerne √łverst.

Server retten direkte fra¬†panden med kartofler eller br√łd som tilbeh√łr.

Fiskepande

Noter

Fiskepanden kan varieres i det uendelige alt efter smag og k√łleskabets indhold.¬†

Pr√łv f.eks. med laks, asparges, blomk√•l, spidsk√•l og r√łdl√łg.¬†

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier