Firecracker chicken
Mit bud på den dejlige kinesiske ret: Firecracker chicken.
Kyllingen serveres i en dejlig stærk sauce, der er en kombination af stærk, syrlig og sød.
Marinaden
Tilføj alle ingredienserne til en skål sammen med kyllingen.
Lad det stå natten over eller som minimum et par timer.
Tilberedning
Varm noget olie op i en wok og tilføj nu kun den marinerede kylling - husk du skal IKKE tilføje resten af marinaden/sovsen som kyllingen har ligget i.
Det skal du bruge senere.
Når kyllingen er færdigstegt, tilføjes grøntsagerne, den resterende marinade/sovs, saften fra 1 lime og bouillonen.
Steg det sammen i et par minutter.
Server med ris og noget frisk lime.
Følg mig på Instagram her



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.