Fetabrød
Oprettelsesdato:
Onsdag den 30. december, 2020 - 11:33
Sidst ændret:
Onsdag den 30. december, 2020 - 11:46
Beskrivelse
Lækkert fetabrød som tilbehør til din lækre nytårsmenu eller en god aften med gæster.
Sværhedsgrad
Udbytte
1 brød
Forberedelsestid
2 timer, 30 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
2 timer, 50 minutter
Ingredienser
Vejledning
1.Opløs gæret i vandet og tilsæt salt.
2. Rør melet i lidt efter lidt, tilsæt så havregryn og ælt dejen grundigt til den er smidig.
3. Lad dejen hæve et lunt sted i 2 timer.
4. Form nu dejen til et flute og lad det hæve yderligere 20 minutter.
5. Dekorer brødet med løg, purløg og feta.
6. Riv hvidløg i en skål og rør det sammen med ægget. Pensl så brødet med blandingen.
7. Bag brødet ved 200 graders almindelig varme i ca. 20 minutter.
Velbekomme!
Kilde
Følg os på Instagram her
Læs flere af vores opskrifter
Kategori