Fetabrød

Fetabrød
Sidst ændret:
Onsdag den 30. december, 2020 - 11:46
Beskrivelse

Lækkert fetabrød som tilbehør til din lækre nytårsmenu eller en god aften med gæster.

Fetabrød

Sværhedsgrad
Udbytte
1 brød
Forberedelsestid
2 timer, 30 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
2 timer, 50 minutter
Ingredienser
465 g Hvedemel
50 g Havregryn
2 tsk Salt
3 1⁄2 dl Vand (lunkent vand)
30 g Gær
1⁄2 Rødløg
3 fed Hvidløg
  Purløg (10 strå)
50 g Feta
1 Æg (sammenpisket)
Vejledning

1.Opløs gæret i vandet og tilsæt salt.

2. Rør melet i lidt efter lidt, tilsæt så havregryn og ælt dejen grundigt til den er smidig.

3. Lad dejen hæve et lunt sted i 2 timer.

4. Form nu dejen til et flute og lad det hæve yderligere 20 minutter.

5. Dekorer brødet med løg, purløg og feta.

6. Riv hvidløg i en skål og rør det sammen med ægget. Pensl så brødet med blandingen. 

7. Bag brødet ved 200 graders almindelig varme i ca. 20 minutter.

Velbekomme! 

Kilde

Følg os på Instagram her

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Sociale medier