Farseret kalkunbryst

Kalkunbryst kan være en tør og smagsløs oplevelse, men når kødet farseres og pakkes ind i bacon, er det en anden sag.
Prøv denne opskrift, hvor persille, pinjekerner og bacon giver smag til kødet og samtidig beskytter det mod at blive tørt under stegningen.
Skær den tynde underfilet fra kødet.
Kom det i en foodprocessor og findel det sammen med pinjekerner og persille.
Tilsæt æg, salt og peber
Skær med en skarp kniv to lange, dybe lommer i brystets tykkeste del og fyld dem med farsen.
Tryk kødet sammen omkring fyldet.
Pak kalkunbrystet ind i bacon.
Snør stegen med kødsnor.
Varm en gryde op med smør og brun kalkunbrystet ved ret høj varme på alle sider.
Læg kødet i et ildfast fad.
Kom 1 dl. vand eller fond på panden og kog den af.
Hæld væsken i fadet og sæt det i en 200 grader varm ovn i 45 minutter.
Tag kødet ud af ovnen og lad det hvile tildækket på et skærebræt i 15 minutter.
Fjern kødsnorene, skær i skiver og server.
Server det farserede kalkunbryst med små, ovnbagte kartofler og en salat af spidskål, feldsalat, sukkerærter, avocado, agurk, og hakket persille. Lav en dressing af olivenolie, æblecidereddike og dijonsennep smagt til med salt og peber. Vend salaten med dressingen.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.