fbpx Molekylær gastronomi skrællede appelsinebåde ✅ | Opskrift | GastroFun

Enzym-skrællede appelsinebåde

Enzym-skrællede appelsinebåde
Underrubrik
Skrællede appesinbåde med kemi
Sidst ændret:
Onsdag den 8. januar, 2020 - 12:48
Beskrivelse

En lidt anderledes måde at fjerne hinderne fra appelsinbåde. Ved hjælp af molekylær gastronomi kan du få et perfekt resultatet - hver gang.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 5 minutter
Ingredienser
800 g Vand
Vejledning

Bland vand og Petinex i en bøtte eller skål.

Skræl appelsinerne og del dem i både.

Læg appelsinbådene i vandet og lad dem stå 2 timer ved stuetemperatur.

Enzymet Pectinex nedbryder hinderne i og omkring appelsinbådene, så de bliver helt perfekte!

 

Noter

Produktet pectinex kan bl.a. købes hos Molekymi.dk.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier