fbpx Karamelgelé✅ | molekylær gastronomi opskrift på Gastro Fun

Elastisk, fleksibel karamelgelé

Elastisk, fleksibel karamelgelé
Underrubrik
Lavet med Carrageenan
Sidst ændret:
Tirsdag den 12. marts, 2019 - 10:26
Sværhedsgrad
Vejledning

​​​​​​Pisk de 500 g vand, Carrageenan Kappa og Carrageenan Iota sammen.

Hæld sukker, lys sirup og de 20 g vand i en kasserolle og varm det langsomt op til 150 grader celsius.

Tilsæt nu vand/carrageenan-blandingen lidt ad gangen.

Pisk til karamellen er opløst.

Varm det op til det simrer, og lad det simre i 2-3 min.

Hæld væsken i en bøtte, så det kan sætte sig.

Karamelgeléen kan bruges til mange forskellige ting.

Den er fantastisk med chokolade, kaffe og olivenolie.

Noter

Speciel Ingredients Carrageenan Kappa

Special Ingredients Carrageenan Iota

Source

Modern Recepies. 

 

Kategori
Sociale medier