Dadelmasse

Dadelmasse
Sidst ændret:
Mandag den 4. januar, 2021 - 10:00
Beskrivelse

Opskrift på vores dejlige dadelmasse, som kan bruges til et hav af kager.

Dadelmassen er “sukkeret”, så du slipper for at bruge raffineret sukker.

Det bruges bl.a. i denne Cheesecake opskrift.

Dadelmasse

Sværhedsgrad
Udbytte
1 portion
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
300 g Dadler (klargjorte)
5 dl Vand
Vejledning

Put dadler i en gryde og hæld vandet over.

Få dadlerne i kog og lad dem simre videre på middel varme.

Mas dadlerne med en gaffel mens de simrer.

Nar dadlerne er kogt møre efter 5-10 minutter, blender du dem til du får en ensartet masse.

Nar massen er kølet af, kan den fryses ned til senere brug. Du kan også tage den i brug med det samme og eksempelvis lave en af vores mange lækre kager. 

Velbekomme! 

Kilde

Følg os på Instagram her

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier