Super nem og lækker pastaret. Perfekt på en søndag eller i den travle hverdag, og lige til at snuppe med på arbejde eller i børnehaven.
Opskrift på cremet pastasalat med tun og creme fraiche
Super nem og lækker pastaret.
Perfekt på en søndag eller i den travle hverdag, og lige til at snuppe med på arbejde eller i børnehaven.
Cremet pastasalat med tun og creme fraiche
Super nem og lækker pastaret. Perfekt på en søndag eller i den travle hverdag, og lige til at snuppe med på arbejde eller i børnehaven.
Ingredienser
- 400 gram Pasta penne - jeg brugte fuldkorn
- 1 stk. Broccoli
- 2 deciliter Ærter frosne
- 250 gram Cherrytomater eller 2 almindelige tomater
- 1 dåse Majs
- oliven 2 glas, sorte
- 2 dåse Tun
- 1 pakke Feta brugte 3% fra cheasy
- Rødløg kan udelades
- Peanuts drysses på til sidst
Dressing
- 1 pakke Creme Fraiche 500 gram - jeg brugte 9 %
- 1 tsk. Honning
- Salt og peber
- 2 spsk. Citron
- 1 deciliter Purløg frisk og fintklippet
Sådan gør du
- Det hele skæret ud som man ønsker og kommes i en meget stor skål/fad.
- Broccoli og frosne ærter kommes i hver sin skål og overhældes med kogende vand.
- Lad det stå i 10-15 minutter.
- Hæld vandet fra og kom koldt vand over.
- Hæld vandet fra igen og læg grøntsagerne i skålen med de resterende skåret grøntsager.
- Pasta koges og vandet hældes fra.
- Skyl dem med koldt vand og hæld pastaen i skålen med grøntsagerne.
- Dressingen laves ved at tingene blandes sammen og hældes over pastasalaten.
- Tag evt. handsker på og bland det hele godt sammen.
- Drys med peanuts ved servering.
- Hvis du har god tid, så stil pastasalaten på køl i et par timer før servering.