Cremet jordskokke suppe med rugbrødsknas

Cremet jordskokke suppe med rugbrødsknas
Sidst ændret:
Fredag den 14. august, 2020 - 11:00
Beskrivelse

En dejlig og lækker jordskokkesuppe med jordskokker og kartofler. Et godt bud til en kødfri ret.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
1⁄2 kg Kartofler
  Vand
2 Bouillonterning (Grønsags)
1⁄4 l Piskefløde
1 tsk Muskatnød (Revet)
1⁄2 Citronsaft (Saften fra en halv citron)
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Jordskokker og kartofler skrælles, skæres i tern og puttes i en gryden.

Der fyldes op med vand til det dækker grøntsagerne. De resterende ingredienser hældes i gryden.
Kog op i cirka 1/2 time.

Tag laurbærbladene op og blend suppen med en stavblender.

Smag til med salt og peber - evt. Lidt ekstra citron!

Suppen får en ret tyk konsistens - det mætter dejligt!

Ønskes det tyndere, føjer man selv væde til!

Server med rugbrødschips.

Cremet jordskokke suppe med rugbrødsknas

Noter

Tip; Server med ostebrød eller flutes i ovnen med pesto og frisk mozerella på - har man er virkelig lækkert, mættende og kødfrit måltid...

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier