Cremet jordskokke suppe med rugbrødsknas

En dejlig og lækker jordskokkesuppe med jordskokker og kartofler. Et godt bud til en kødfri ret.
Jordskokker og kartofler skrælles, skæres i tern og puttes i en gryden.
Der fyldes op med vand til det dækker grøntsagerne. De resterende ingredienser hældes i gryden.
Kog op i cirka 1/2 time.
Tag laurbærbladene op og blend suppen med en stavblender.
Smag til med salt og peber - evt. Lidt ekstra citron!
Suppen får en ret tyk konsistens - det mætter dejligt!
Ønskes det tyndere, føjer man selv væde til!
Server med rugbrødschips.
Tip; Server med ostebrød eller flutes i ovnen med pesto og frisk mozerella på - har man er virkelig lækkert, mættende og kødfrit måltid...



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.