Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven
Frisk og cremet couscoussalat med krydderurter, oliven, feta og grønt.
En lynrørt dressing med mynte sørger for en frisk smag og agurker og ærter tilføjet knasende lethed. Sammen med salte oliven og cremet feta, får du et skønt mix i en let og lækker salat, der giver herligt modspil til mere tunge kødretter.
En salat der er nem at gå til og klar på 20 min.
Rør kogende vand, olie, salt og peber sammen. Hæld bulgur i og lad det trække 8-10 minutter.
Hæld overskydende vand fra og lad bulguren køle lidt.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend i bulguren.
Skær agurken i tern, hak oliven groft og del feldsalaten i blade ved at nippe bunden af de små buketter.
Vend det hele i bulguren sammen med feta, ærter og purløg.
Smag til med salt og peber.
Server som tilbehør til kødretter
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.