fbpx Confiteret æggeblomme 🥚 | opskrifter | GastroFun.dk

Confiteret æggeblomme

Confiteret æggeblomme
Sidst ændret:
Torsdag den 10. oktober, 2019 - 12:46
Beskrivelse

Confiteret æggeblomme (konfiteret) er en dejlig anderledes (og lækker) måde at få æggeblommer på. Prøv det næste gang du skal have tartar, pariserbøf eller en luksusudgave af biksemad.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 stk.
Forberedelsestid
1 minut
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 1 minut
Ingredienser
1 dl Olie (Smagsneutral)
Vejledning

Læg blommerne enkeltvis i små skåle (ramkeiner).

Hæld cirka 1/2 dl olie i hver af dem - brug mere hvis blommen ikke er dækket til.

Tilbered dem i ovnen ved 65 grader i 60 minutter i ovnen.

De kan sagtens tilberedes et par timer i forvejen. Du skal bare sørge for at de står i olien, indtil du skal bruge dem. 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier
Læs også
Verdens bedste tatar
Opskrift
Per Asmussen