Citronkylling
Citron Kylling🍋
Super smagfuld og sommerlig kylling som blot er en simpel variation af en klassisk “LØRDAGS KYLLING”.
Jeg har brugt over/underlårs stykker men du kan sagtens bruge en hel kylling.
Kom olie og krydderierne i en skål og rør det sammen.
Kom dine kyllingestykker i et ildfast fad med skindsiden opad.
Pensl skindet på dine over-/underlår med oliekrydderblandingen.
Skær citronen i skiver og læg dem ovenpå.
Smid fjerkræet i ovnen og steg i 55-60 min ved 180° varmluft.
Lad gerne fadet stå 5-8 min før serveringen.
Tilbehøret var ristede små kartofler - en enkel grøn salat og en kold bearnaise💛
VELBEKOMME😋
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.