Citronkylling

Citronkylling
Sidst ændret:
Fredag den 17. juli, 2020 - 10:15
Beskrivelse

Citron Kylling🍋

Super smagfuld og sommerlig kylling som blot er en simpel variation af en klassisk “LØRDAGS KYLLING”.

Jeg har brugt over/underlårs stykker men du kan sagtens bruge en hel kylling.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Hviletid
8 minutter
Tid i alt
1 time, 13 minutter
Ingredienser
6 kyllingelår (hele med over/underlår)
1 Citron (i skiver)
  Olie (lidt - til at smørre skindet)
5 fed Hvidløg (knuste)
1⁄2 tsk Rosmarin
Vejledning

Kom olie og krydderierne i en skål og rør det sammen.

Kom dine kyllingestykker i et ildfast fad med skindsiden opad.

Pensl skindet på dine over-/underlår med oliekrydderblandingen.

Skær citronen i skiver og læg dem ovenpå. 

Smid fjerkræet i ovnen og steg i 55-60 min ved 180° varmluft.

Lad gerne fadet stå 5-8 min før serveringen.

Tilbehøret var ristede små kartofler - en enkel grøn salat og en kold bearnaise💛

VELBEKOMME😋

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier