fbpx ✅Cinnabuns | opskrifter | GastroFun.dk

Cinnabuns

Måske verdens bedste kanelsnegle
Underrubrik
Måske Verdens bedste kanelsnegle
Sidst ændret:
Fredag den 3. april, 2020 - 09:01
Beskrivelse

Det her er måske verdens bedste kanelsnegle.

De er bløde og lækre og lavet på en luftig gærdej med sød remonce samt en dejligt snasket glasur udover.

 

Cinnabuns opskrift

Sværhedsgrad
Udbytte
12 stk.
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Hviletid
3 timer, 30 minutter
Tid i alt
4 timer, 25 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Dej)
3 dl Sødmælk
30 g Gær
1 Æg
100 g Sukker
1 tsk Kardemomme
700 g Hvedemel
120 g Smør (blødt)
1 knsp Salt
  Opskriftsgruppe (Remonce)
2 1⁄2 spsk Kanel
250 g Sukker
250 g Smør (blødt)
  Opskriftsgruppe (Glasur)
50 g Smør (blødt)
2 spsk Ahornsirup
120 g Flødeost (neutral)
  Citronskal (friskrevet)
Vejledning
  1. Opløs gæren i mælk og tilsæt æg, salt og kardemomme.

  2. Tilsæt melet lidt ad gangen og rør det sammen til ling og tilsæt smør.

  3. Ælt dejen.

  4. Lad hæve under et fugtigt klæde i halvanden time.

  5. Rør alle ingredienser til remoncen sammen i en skål.

  6. Rør alle ingredienser til glasuren sammen i en anden skål.

  7. Rul den færdighævede dej ud til et rektangel på 20 x 30 centimeter.

  8. Smør remoncen ud på dejen og fold dejen på langs i 3 lag.

  9. Skær strimler på den korte side og fold strimlerne til snurrer.

  10. Placér dem i en bageform side om side med cirka 1 centimeters mellemrum.

  11. Lad dem hæve i 2 timer under et fugtigt klæde.

  12. Bag dem ved 200 grader i 25 minutter.

  13. Fordel glasuren over de færdige cinnabuns.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Gær og bagning
Artikel
Redaktion
Lækre svampede kanelsnegle
Opskrift
Gour_mad
Kanelsnegle
Opskrift
Anne Mette Autzen
Kanel snegle
Opskrift
Anne Mette Autzen
Kanelsnurrer
Opskrift
Anette
Nutellasnurrer de luxe
Opskrift
Henriette Kristiansen
Kardemomme snurrer med creme
Opskrift
Anne Mette Autzen
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier