Ciabattaboller

Ciabattaboller
Sidst ændret:
Mandag den 1. februar, 2021 - 10:23
Beskrivelse

Fantastiske Ciabattaboller.

Jeg elsker at bage og og duften af hjemmebag.

Disse fantastiske boller er gode til madpakken.

Børnene kan også lave dem, dem her har min datter bagt i går som hjemmeundervisning i madkundskab.

Det var så lækre og bløde. 

Sværhedsgrad
Udbytte
24 stk.
Forberedelsestid
9 timer
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
9 timer, 20 minutter
Ingredienser
30 g Gær
1 l Vand (lunkent)
3 tsk Salt
600 g Hvedemel
600 g Durum mel
Vejledning

Rør gæren ud i det lunkne vand.

Tilsæt salt.

Når gæren er opløst, tilsætter du al melet og rører dejen sammen med en grydeske til en jævn masse.

Dejen skal klistre.

Dæk skålen til og stil den i køleskabet indtil næste dag.

Hvis du rører dejen sammen om aftenen, er bollerne klar til at bage næste morgen.

Hvis du rører dejen sammen om morgenen, kan du bage bollerne samme aften.

 

Bagning

Sæt klatter af dej på en bageplade eller form nogle lange flûtes.

Hvis du dypper fingrene i koldt vand, klistrer dejen mindre.

Du kan også bruge to skeer, så du helt slipper for klistrede fingre.

Bollerne bages i omkring 20 minutter ved 250 grader i en forvarmet ovn.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier