fbpx ✅Chokoladebrownie🍫 | opskrifter | GastroFun.dk

Chokoladebrownie

Chokoladebrownie
Sidst ændret:
Fredag den 13. november, 2020 - 08:05
Beskrivelse

OMG SÅ LÆKKERT!! SE LIGE DENNE BROWNIE!!

Jeg har lige lavet den mest mushy, klistrede, tunge og overlækre chokoladebrownie!! Den er sååå syndig - og alligevel kan man godt spise to stykker!!

Den er tung! Og den er overdrevet lækker! Mums, ikke?

Min bageform var ca. 33 x 23 cm og opskriften giver cirka 15-18 stykker.

Sværhedsgrad
Udbytte
15 stk.
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
175 g Smør
5 Æg
225 g Sukker
225 g Brun farin
1 tsk Vaniljepasta (eller vaniljesukker)
150 g Hvedemel
3 spsk Kakao (usødet)
1 tsk Havsalt
100 g nødder (blandede - jeg bruger en blanding af valnødder og pecannødder)
Vejledning

Start med at ristede nødderne i ovnen eller på en pande til de bliver let gyldne og begynder at dufte.

Stil til side og lad afkøle.

Smelt smør og chokolade sammen i mikroovnen.

Pisk en æggesnaps af æg, sukker, vanilje og brun farin.

Bland chokoladesmør i æggene og vend det sammen.

Hak nødderne meget groft.

Bland mel og kakao og sigt det i massen.

Tilsæt havsalt og de grofthakkede nødder og vend det hele forsigtigt sammen.

Kom dejen i en bagepapirbeklædt form og bag brownie ved 175 grader almindelig ovn i ca. 25-30 minutter. (25 minutter for mushy mushy og 30 minutter for lidt mere fast). Kagen virker ubagt, når den kommer ud, men sætter sig, når den bliver kold.

Lad kage køle et par timer på køl, inden brownien skæres ud i flotte stykker!

Kagen er nemmest at skære ud, når den er helt kold!

God fornøjelse med det.

Noter

PS: smager fantastisk med lidt vaniljeis!! 

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Sociale medier