Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær

Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær
Sidst ændret:
Fredag den 26. februar, 2021 - 09:45
Beskrivelse

Hvad siger i til dobbelt op på chokoladelækker cremethed til morgenmad...?

Denne chokochiagrød med granola, chokonicecream og friske bær smager som dessert men er både sund, mættende og nem at lave.

Chiagrøden får fint modspil af knasende granola og fløjsblød chokoladeintens nicecream og så lige toppet med lidt friskhed.

Det kræver ikke mange ingredienser at trylle frem og kræver et minimum af forberedelsestid.

Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
6 timer
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
6 timer, 2 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Chiagrød)
2 dl Mælk (evt. plantemælk, hvis du vil have den vegansk)
1 spsk Kakao pulver (usødet “bage” kakao)
1 dl Græsk Yoghurt (skyr)
  Opskriftsgruppe (Chokolade nicecream)
2 Moden Banan (frossen)
1 spsk Kakao pulver
1 dl Mælk (op til 2 dl - kan være plantemælk)
  Opskriftsgruppe (Desuden)
1 dl Granola (du kan sagtens lave det glutenfri)
  Blåbær (lidt - friske)
  Banan (i skiver)
Vejledning

Start med chiagrøden: rør chiafrø, mælk, vaniljesukker og kakao godt sammen.

Lad trække på køl natten over eller alternativt en halv times tid, mens du lige ordner morgenrutinerne.

Efter trækketid vendes yoghurt i.

Blend nu bananer med kakao og mælk, start med 1 dl mælk og tilføj evt. mere til ønsket konsistens.

Anret nu chiagrød og nicecream i glas eller små skåle sammen med granola, bær og bananer.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier