Chilisild

Chilisild
Beskrivelse

Nemme og lækre sildefileter med et pift at chili. Det smager dejligt og er nemt at lave. Se opskriften her.

Foreberedelsestid
7 minutter
Tilberedelsestid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 7 minutter
Ingredienser
4 Sildefilet (Hele og marinerede)
55 g Kapers
2 bdt Dild
165 g Chilisauce
1 Chili (Uden kerner)
Vejledning

Start med at skylle dine sildefileter grundigt (gerne i kold vand).

Dup dem tørre med et viskestykke/køkkenrulle.

Skær dem ud i små og skrå bider.

Hak herefter dine kapers fint.

Skyl og hak chili og dild fint.

Rør din chilisauce sammen hakket kapers, chili og dild godt sammen.

Vend herefter forsigtigt sildebidderne heri.

Lad dem trække i mindst 2 timer, men det kan sagtens være natten over.

Velbekomme

Source

Opskriften kommer fra Kinuus.dk

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier