fbpx Carbonara med serranoskinke | opskrifter | GastroFun.dk

Carbonara med serranoskinke

Carbonara med serranoskinke
Beskrivelse

Pasta carbonara er en genial ret, når det skal gå stærkt!

Den italienske klassiker indeholder kun få ingredienser og er ultranem og hurtig at bikse sammen. Perfekt til travle hverdage, hvor hverken tid eller kræfter rækker til de store kulinariske frembringelser.

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
19 minutter
Tid i alt
29 minutter
Ingredienser
250 g Pasta
2 Æg (str. L, økologiske)
1⁄2 dl Fløde
100 g Parmesan
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Kog pastaen al dente i letsaltet vand efter pakkens anvisning.

Skær serranoskinken i tern og steg den i lidt olivenolie på en pande, til skinken er gylden og sprød. 

Pisk æggene sammen med fløden , lidt salt og cirka to tredjedele af osten.

Dræn pataen for det meste af kogevandet - lad cirka 1 dl. være tilbage i gryden.

Tilsæt ægge/flødeblandingen og vend rundt med pastaen, til den danner en cremet sauce.

Tilsæt skinken samt godt med friskkværnet peber.

Server retten med resten af parmesanosten drysset over. 

Carbonara

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier