Burger boller

Hjemmelavet burger er et hit i de fleste danske hjem. Ved at bage bollerne selv, får du en hel anden fylde og velsmag i dem frem for supermarkedets burger boller.
Opskriften kræver ikke mange ingredienser, så der er ingen undskyldning for ikke at bage dem selv fremover.
Rør gæret ud i vandet og tilsæt salt og olie.
Tilføj mel (indtil dejen slipper let).
Jeg har brugt både tipo 00 og alm. hvedemel.
Sæt dejen til hævning i 1 time - form 10 boller og tryk dem flade (der kan være 8 boller på min bageplade) - lad boller hæve igen en time.
Pensel med sammenpisket æg og drys med sesam.
Bag i alm. ovn ved 210 grader i ca. 15-16 min, til bollerne er let-gyldne!



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.