Broccolisalat med valnødder og rosiner

Broccolisalat med valnødder og rosiner
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 13:19
Beskrivelse

Enkelt og lækker opskrift på et godt til 2-3 personer, afhængig af hvor sulten man er: Broccolisalat med valnødder og rosiner.

Retten er vegansk/plantebaseret.

Vi har opskriften fra bogen: "Den plantebaserede kost", skrevet af forfatterne Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen.

Sværhedsgrad
Udbytte
3 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Hviletid
1 time
Tid i alt
1 time, 10 minutter
Ingredienser
2 1⁄2 dl Sojayoghurt (naturel)
1 fed Hvidløg (op til 2 fed - pressede)
  Peber (kan udelades)
400 g Broccoli (cirka)
50 g Valnødder (hakkede)
50 g Rosiner
1⁄2 Rødløg (finthakket)
Vejledning

Bland sojayoghurt, sennep, hvidløg og æblecidereddike, og smag evt. til med peber.

Hak broccolien fint. Bland det hele sammen og smag til. Salaten smager klart bedst, når den har fået lov til at trække min. en times tid og endnu bedre til dagen efter.

Dressingen er også god til andre salater, evt. tilsat lidt sødme i form af fx stevia.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier