fbpx 🥩BBQ marineret Svinemørbrad Sous Vide✅ | opskrifter | GastroFun.dk

BBQ marineret Svinemørbrad Sous Vide

BBQ marineret Svinemørbrad Sous Vide
Sidst ændret:
Fredag den 15. marts, 2019 - 13:46
Beskrivelse

Lækre grillspyd med barbecue marinerede svinemørbrad, der er tilberedt i forvejen med sous vide teknikken.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 35 minutter
Tid i alt
1 time, 37 minutter
Ingredienser
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Puds svinemørbraden for sener og hinder.

Smør kødet ind i marinaden og krydr med salt og peber.

Vakuumpak (eller brug en ziplock pose som vi har gjort) og tilbered kødet i 1,5 time i sous vide/vandbad.

BBQ Svinemørbrad sous vide

Tag kødet ud af posen og tør det godt af, enten med et viskestykke eller køkkenrulle.

Skær kødet i skiver a' 1,5 cm tykkelse og sæt dem på et spyd.

Giv dem stegeskorpe lynhurtigt, enten på grillen eller panden i 20-30 sekunder på hver side og server straks.

Lyngrillet på spyd.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.

Sociale medier