Bashed Potatoes

Bashed Potatoes
Sidst ændret:
Tirsdag den 31. marts, 2020 - 10:59
Beskrivelse

Denne nemme og lækre opskrift hjælper dig med at få kartofler på en lækker og anderledes måde:

Bashed Potatoes (fladtrykte kartofler) er en god måde at hjælpe dine ovnstegte kartofler til at få endnu mere stegeskorpe og sprødhed.

 

Bashed Potatoes opskrift

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
500 g Kartoffel
2 spsk Olie (Smagsneutral)
  Krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Vask kartoflerne og tør dem godt af. De må meget gerne beholde deres skind.

Vend dem i olien og krydr med salt og peber.

Læg dem i et ildfast fad og tilbered dem i 30 minutter ved 200 grader varmluft.

Tag kartoflerne ud og tryk dem flade med en grydeske og giv dem 30 minutter igen ved 200 grader varmluft.

Grunden til at de bliver trykket (bashed) er at det giver mere overflade der kan få stegeskorpe.

Bashed potatoes

De er klar til servering derefter.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier