fbpx Banankage med chokolade og oreos | opskrifter | GastroFun.dk

Banankage med chokolade og oreos

Banankage med chokolade og oreos
Sidst ændret:
Onsdag den 13. maj, 2020 - 15:38
Beskrivelse

Min søn og jeg elsker at være i køkkenet sammen, og vi elsker at bage. Det her er nok den bedste kage, vi nogensinde har bagt! Altså virkelig. Den er  lækker!

Banankage med chokolade og oreos

Vi kalder den "Ludvigs banan-chokolade-oreo-kage" ;-) Dejligt mundret!

 

Banankage med chokolade og oreos opskrift

Banankage med chokolade og oreos

Sværhedsgrad
Ingredienser
150 g Smør
  Moden Banan (4 - 5 stk.)
10 Oreos
6 Æg
3 1⁄2 dl Sukker
3 3⁄4 dl Hvedemel
2 tsk Bagepulver
Vejledning
  1. Smelt først smørret. Du kan enten gøre det i en kasserolle alle bare gøre det i mikroen.

  2. De modne bananer lægges på en tallerken og moses godt med en gaffel.

  3. Den mørke chokolade og mælkechokoladen hakkes groft på skærebrættet og hver oreo brækkes i 6 stykker.

  4. Find en skål og slå ægget ud heri. Tilføj sukker og vaniljesukker.

  5. Pisk det grundigt med en elpisker i 3 - 4 minutter.

  6. Tilføj det smeltede smør, bananmosen, den hakkede chokolade, oreo-stykkerne, hvedemelet og bagepulveret og pisk videre i cirka et minuts tid.

  7. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir.

  8. Sæt kagen i en 200 grader forvarmet ovn (almindelig ovn) og bag den i en halv time eller indtil den er gennembagt. Du kan tjekke den med en spids kniv eller en strikkepind. Den må gerne være lidt fugtig indeni. Kagen er stadig godt efter at have været på frost!

Læs også
Alt du skal vide om bananer
Artikel
Redaktion
Banankage
Opskrift
Susanne
Black magic kage
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier