fbpx Bagte kartofler med fyld med i ovn 😍 | opskrift på Gastro Fun

Bagte kartofler med fyld

Fyldte, gratinerede bagte kartofler
Underrubrik
Fyldte, gratinerede bagte kartofler
Udbytte
2 Portion
Foreberedelsestid
4 timer, 40 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
4 timer, 50 minutter
Ingredienser
4 skv Bacon (Gerne hjemmesaltet og røget)
1 tsk Løgpulver
  Salt
  Peber
Vejledning

Skær et snit i hver bagekartoffel.

Bag bagekartoflerne i 1 time ved 200 grader varmluftovn eller til de er blevet bløde (tiden kan svinge lidt fra kartoffel til kartoffel og årstiden).

Skær baconen i tynde skiver og steg dem sprøde på en pande.

Bland creme fraiche, løgpulver, hvidløgspulver, paprika og bacon samt fedtet fra baconen i en skål.

Del hver bagekartoffel i 2 og brug en spiseske til at skrabe alt kartoflen ud, så man står tilbage med en tom kartoffelskal. Skallerne sættes til side i et ildfastfad.

Bland kartoflerne sammen med creme fraichen sammen til en let mos og smag til med salt og peber.

Fyld de tomme kartoffelskaller med kartoffelmosen og drys dem let med revet ost.

Bag dem ved 200 grader varmeluft til osten er smeltet.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier