fbpx ūüćú Asiatisk ret med fl√¶sksteg rester ūüćú | opskrifter | GastroFun.dk

Asiatisk ret med flæsksteg rester

Asiatisk ret med flæsksteg rester
Beskrivelse

Super hurtig, nem og l√¶kker asiatisk inspireret ret med rester fra fl√¶skestegen. Oftest bruger vi fl√¶skestegsrester til at lave pyt-i-panden/biksemad, men ofte f√•r vi meget ud af at g√• i det asiatiske k√łkken n√•r det kommer til rester fra stege.¬†

Det kunne f.eks. være lammebov hvor resterne bruges til en indisk inspireret gryderet med lam. 

I den her ret er det resterne fra en kamsteg der bruges sammen med en masse asiastiske smage.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
400 g Kamsteg (Alle tilberedt (rester))
1 tsk Ingefær (Frisk og hakket)
1 spsk Sesamolie
1 spsk Honning
2 spsk Hoisinsauce
1 spsk Soja
1⁄2 spsk Fiskesauce
2 spsk Sesamfr√ł
  Limesaft (Efter smag)
200 g nudler
Vejledning

Kog nudlerne i 4-5 minutter (eller hvad pakken nu siger) og skyl dem under den kolde hane bagefter - så klistrer de ikke sammen.

Skær din kamsteg i små stykker.

Snit alle gr√łnsagerne fint og steg dem gyldne i sesamolien.

Tils√¶t k√łdet og kom herefter alle din hoisinsauce, honning, fiskesauce, soya og sesamfr√ł p√• panden.¬†

Lad det simre og karamellisere i 5-7 minutter og tils√¶t s√• nudlerne og cashewn√łdderne.

Smag til med limesaft og pynt evt. med ekstra for√•rsl√łg.

Server straks.

Asiatisk ret med flæsksteg rester

Sociale medier