Asiatisk ret med flæsksteg rester

Asiatisk ret med flæsksteg rester
Beskrivelse

Super hurtig, nem og lækker asiatisk inspireret ret med rester fra flæskestegen. Oftest bruger vi flæskestegsrester til at lave pyt-i-panden/biksemad, men ofte får vi meget ud af at gå i det asiatiske køkken når det kommer til rester fra stege. 

Det kunne f.eks. være lammebov hvor resterne bruges til en indisk inspireret gryderet med lam

I den her ret er det resterne fra en kamsteg der bruges sammen med en masse asiastiske smage.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
400 g Kamsteg (Alle tilberedt (rester))
1 Løg
1 tsk Ingefær (Frisk og hakket)
1 spsk Sesamolie
1 spsk Honning
2 spsk Hoisinsauce
1 spsk Soja
1⁄2 spsk Fiskesauce
2 spsk Sesamfrø
  Limesaft (Efter smag)
200 g nudler
Vejledning

Kog nudlerne i 4-5 minutter (eller hvad pakken nu siger) og skyl dem under den kolde hane bagefter - så klistrer de ikke sammen.

Skær din kamsteg i små stykker.

Snit alle grønsagerne fint og steg dem gyldne i sesamolien.

Tilsæt kødet og kom herefter alle din hoisinsauce, honning, fiskesauce, soya og sesamfrø på panden. 

Lad det simre og karamellisere i 5-7 minutter og tilsæt så nudlerne og cashewnødderne.

Smag til med limesaft og pynt evt. med ekstra forårsløg.

Server straks.

Asiatisk ret med flæsksteg rester

Sociale medier