Om GastroFun

Hvem er vi?

GastroFun.dk er en del af GastroFun ApS, der er ejet af Asmussen Online ApS. Visionen er at få danskerne til at "lege" mere i køkkenet og turde at afprøve nye smage og teknikker.

Vi ønsker at få vores læsere aktiveret i vores univers og dele billeder, videoer og opskrifter med hinanden. Det behøver ikke at være at være perfekte, filtrerede billeder/videoer osv. - opskrifter/teknikker/videoer/projekter/billeder af noget der fejlede er lige så velkommen her på siden.

Vi er ikke kokke, slagtere eller journalister - vi er udelukkende madnørder der elsker at dele vores erfaringer. Skriv endelig til os med feedback eller ideer på per(a)gastrofun.dk.

 

Hvad kan du gøre?

Her kan du oprette dig som bruger (gratis ) og selv dele dine erfaringer med alle os andre. Du kan selvfølgelig bare bruge siden uden at være oprettet som bruger her.

Vi vil gerne have at læserne selv er med til at præge hinanden og hjælpe os alle til at blive bedre i køkkenet.

Her kan du oprette dig som bruger.

Det koster ikke noget og du kan sågar bruge dit Facebook konto til at logge på med (det eneste vi gemmer fra Facebook er dit billede og navn).

Du får muligheden for at kunne tilføje artikler, f.eks. hvor du beskriver et køkkengrej og hvad det kan bidrage med i køkkenet.

Hvis du ikke føler dig som den store skribent, så del en video eller billede(r) med et smule tekst og relevante tags. Hvis du føler at der mangler et relevant tag, så kan du altid selv tilføje et.

 

Kommercielt samarbejde

Fra tid til anden vil der være sponsorerede indlæg på siden, og der vil også blive benyttet affiliate links.

Dette er for at kunne holde omkostningerne nede ved at drive siden. Når vi linker til et produkt, så er det fordi at vi kan stå inden for det. Det eneste det betyder er at vi får en lille provision hvis du handler på en af de sider vi linker til igennem vores link. Fordelen for dig er at det ikke bliver dyrere at købe varen.

Er du en virksomhed eller mediebureau - så er du velkommen til at hive fat i os og se om vi kan finde en måde at samarbejde på.

Vi tilbyder bannerannoncer, sponserede artikler/advertorials og fælles udgivelser på vores profiler på de social medier.

 

Du er velkommen til at besøge disse sider som vi anbefaler:

DryAged.dk

Boemsen's grill & bbq blog

SousVide.dk

Skousen.dk 

KitchenTime.dk

KitchenOne.dk 

Sundhedibilen.dk
 

 

CO2 neutralt website

Miljøvenligpakning

 

csr-maerket logo

Follow my blog with Bloglovin

Velbekomme.