ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Couscous frokostsalat

Anette-Anette Søstrøm Asmussen

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

8. januar 2019
En lækker og sund frokost på farten. Et perfekt og sundt alternativ til en kedelig rugbrødsmad.

Opskrift på couscous frokostsalat

En lækker og frisk frokost, der om kun tager 20 minutter alt i alt.

Et perfekt og sundt alternativ til en kedelig rugbrødsmad.


1

Couscous frokostsalat

En lækker og sund frokost på farten. Et perfekt og sundt alternativ til en kedelig rugbrødsmad.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Frokost
Keyword: Frokost, Sund
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 0.5 deciliter Couscous
  • 1 Bouillonterning
  • 1 Forårsløg
  • Rød peberfrugt
  • Rødkål
  • Sukkerærter
  • Tomater
  • Granatæble
  • Champignon
  • Feta I en bøtte for sig selv til pyntning

Sådan gør du

  • Kom couscous og bouillonterning op i et glas.
    Snit grønsagerne i den ønskede størrelse og kom dem op i glasset.
    Sæt låg på.
    Kom feta i en bøtte for sig selv, som tilsættes lige inden salaten spises.
    5 minutter inden spisning, tilsættes 2 deciliter kogende vand og rør et par gange i salaten.
    Lad salaten stå i cirka 5 minutter. 
    Pynt med feta.
    Spis direkte fra glasset eller vend salaten ud på en tallerken.
    God appetit.