ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Butternutsquash dip

FORLAGET TURBINE | 28. november 2019

Lækker og velsmagende puré/dip lavet af butternutsquash. Den passer dejligt til en grillaften og den er lavet med sous vide teknikken.

Vi har opskriften fra bogen: “Grill bedre med sous vide“, hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

“En glat, dyborange dip med en røget paprikasmag, som leder tankerne hen mod det nordafrikanske køkken. Server den gerne til f.eks. krydrede lammeretter, men også til lyse kyllingeretter, hvor den giver et godt smagsmæssigt kick til retten.”


Antal: 4 personer

Butternutsquash dip

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Forlaget Turbine
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Butternutsquash
  • 4 clove Hvidløg
  • 4 spsk. Olie smagsneutral
  • 4 spsk. Limesaft
  • 3 tsk. Røget paprika
  • 4 spsk. Tahin
  • 4 tsk. Salt

Sådan gør du

  • Skræl butternutsquashen, og fjern kernerne.
    Skær den i grove tern.
    Vakuumpak den med resten af ingredienserne.
    Tilbered i 2 timer ved 85 °C sous vide, og blend den til en glat dip.
    Server dippen lun.
    Du kan afkøle, vakuumpakke, eventuelt fryse og genopvarme dippen, så lav gerne en stor portion.

Om forfatteren


Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.

Grill bedre med sous vide

Bogen kan købes her.