ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Aktivt kul pulver

SPONSORERET INDHOLD | 16. september 2019

Hvis programmer som Masterchef eller Den Store Bagedyst har vækket din interesse for virkelig flotte serveringer eller bagværk, så forstår vi dig udmærket godt.

Det kan også være, at du overvejer, om det er på tide prøve sådan en detox, som alle snakker om?

Uanset om du overvejer detox eller at lave mad med dramatiske, visuelle effekter, så kan begge dele virke som ret uoverskuelige eller omstændige projekter. Sådan behøver det nu ikke være.

Vi har fundet noget, der kan “slå begge fluer med ét smæk”. Og så er det ovenikøbet ret nemt at have med at gøre.

Måske du aldrig har hørt om aktivt kul, måske du er stødt på navnet i ny og næ.

Aktivt kul pulver – eller activated charcoal powder – er et ganske fint pulver, der er fremstillet af økologiske kokosnødder. Og så har det flere anvendelsesmuligheder.

Pulveret er letopløseligt og har ingen smag, eftersmag eller lugt. Det har blot en dyb og mørk farve, der kan benyttes til at skabe flotte visuelle effekter i eksempelvis din madlavning eller i bagværk.

Aktivt kul er ikke en ny opfindelse, men er derimod i århundrede blevet benyttet som et helt naturligt middel mod oppustethed.

Du kan derfor også anvende aktivt kul til at mindske eventuel oppustethed efter du har spist. 


Du kan læse mere om pulveret hos Molekymi.dk, hvor produktet også kan købes.


Se også kullet i aktion her: