Hel kylling grillet på rotisserie. Kyllingen er pakket ind i smør og krydderurter under skindet og tilberedt ved indirekte varme.
Antal: Personer
Kylling på grill
Udskriv Pin Del på Facebook Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 1 Kylling
- 1 clove Hvidløg
- 75 gram Smør Blødt
- Bredbladet persille
- Peber
- Salt
- Frisk timian
- 0.25 Citron
Sådan gør du
- Bland smør, persille, salt, peber, timian og revet hvidløg til en ensartet masse. Løsne kyllingeskindet med fingrene og fordel smørblandingen med fingrene ind under skindet. Kom en 1/4 citron op i kyllingen, inden kyllingen sættes på rotisseri og sæt den over på grillen. Sæt grillen på cirka 175-200 grader i 45-60 minutter ved indirekte varme. Tag kyllingen af grillen og del den i fire stykker. God grill lyst.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.