ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kylling på grill

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 10. maj 2018

Hel kylling grillet på rotisserie. Kyllingen er pakket ind i smør og krydderurter under skindet og tilberedt ved indirekte varme.

 


Antal: 4 Personer

Kylling på grill

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 45 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 Kylling
  • 1 clove Hvidløg
  • 75 gram Smør Blødt
  • Bredbladet persille
  • Peber
  • Salt
  • Frisk timian
  • 0.25 Citron

Sådan gør du

  • Bland smør, persille, salt, peber, timian og revet hvidløg til en ensartet masse.
    Løsne kyllingeskindet med fingrene og fordel smørblandingen med fingrene ind under skindet.
    Kom en 1/4 citron op i kyllingen, inden kyllingen sættes på rotisseri og sæt den over på grillen.
    Sæt grillen på cirka 175-200 grader i 45-60 minutter ved indirekte varme.
    Tag kyllingen af grillen og del den i fire stykker.
    God grill lyst.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.