fbpx Sushi bazooka | GastroFun.dk

Sushi bazooka

Sushi bazooka
Indholdsfortegnelse

Det er ingen hemmelighed, at mange af os nyder at spise sushi. Denne populære spise har nærmest slået burgeren i popularitet, og det siger ikke så lidt!

Årsagen til, at så mange af os finder sushi så utroligt delikat, skal findes i flere faktorer. Én ting er, at det er et utroligt praktisk take-away måltid: Sushien er gerne udskåret i mundrette bidder, hvorfor der ikke er så meget "griseri", og du behøver sjældent hverken tallerken, bestik eller servietter. Derudover smager det friskt og eksotisk, det er et næringsrigt måltid, og så kommer sushi i et væld af udgaver, så det er svært at køre helt "død" i.

De fleste af os får kun sushi, når vi enten mæsker os i restauranternes populære all you can eat-koncepter eller bestiller det udefra. Kort og godt, så er sushi noget, vi som regel får andre til at lave for os. Det er nemlig lækkert, forholdsvist billigt og ikke mindst temmelig belejligt.

Det, der kan gøre sushi til lidt af et projekt at kaste sig ud i derhjemme, er selve rulningen af sushirullerne. Det kræver en vis teknik og fingersnilde, og har man ikke helt styr på teknikken, kommer køkkenet hurtigt til at ligne Jerusalems ødelæggelse.

Sådan var det i hvert fald førhen.

Sushi bazooka

Har du nogensinde hørt om en sushi bazooka? Nej, det er ikke et våben, der skyder med sushi, det er derimod din ven i nøden, når lysten til sushi lige pludselig melder sig og sushirulningen skal gå hurtigt og gnidningsfrit.

 

Hvad er en sushi bazooka?

En sushi bazooka er et rør lavet af plastik. Du fylder risene og det ønskede fyld i røret, lukker røret, og skubber blot rullen ud af enden på røret. Se bare her:

Det er altså virkelig smart! Særligt smart, hvis du skal lave flere ruller ad gangen - og hvorfor skulle du egentlig ikke gøre det?


Den kan købes her hos Coolstuff.dk.


Sushi bazooka

Sushi bazooka

Sushi bazooka

Sushi bazooka

 

Kategori
Sociale medier
Læs også
Sushi
Opskrift
Redaktion